Wedstrijdfoto
575585_529163780480352_1356438462_n-300x300

Winnaar gouden ijsspatel 2020

Wij zijn de winnaar van het lekkerste ijsje van Nederland! 2 maart 2020 vond de finale plaats van de Gouden IJsspatel. Di Verso het IJscafé nam het op tegen 23 medefinalisten en wij wonnen! Wij mogen met trots zeggen dat Di Verso het IJscafé het lekkerste kersenijs van Nederland maakt! Maar dat is nog niet alles, wij zijn ook genomineerd voor IJssalon van het jaar 2020.

Wij danken Ambachtelijk IJscentrum voor de goede zorgen

Ambacht

kun je echt proeven

Di Verso het IJscafé is sinds 2008 niet meer weg te denken uit Nunspeet. Gelegen aan het prachtige marktplein bieden wij je een greep uit het lekkers dat het prachtige Italië herbergt. Van ovenverse Italiaanse belegde broodjes tot ambachtelijk schepijs uit onze eigen keuken, van de lekkerste koffievarianten tot het heerlijkste gebak en ijscoupes. Ook voor een warm belegd broodje kun je bij ons terecht.

Di Verso het IJscafé staat voor kwaliteit, gezelligheid en even dat momentje voor jezelf! Juist daarom stellen wij hoge eisen aan onze producten en onze service! Er blijft dan maar één ding over om te doen en dat is genieten! Want dat is toch waar het om draait?

't hele jaar open

In tegenstelling tot de meeste ijssalons zijn wij het hele jaar open. Dus niet alleen in de zomer, wanneer je geniet op ons prachtige terras, maar ook ‘s winters staan wij met ons enthousiaste team voor je klaar voor een lekkere lunch of om gewoon even te onthaasten!